2010. december 6., hétfő

Dear Honey!

Hajnali 5 óra 33 perc van.Felébredek,kimászok a takaró alól.Érzem lehűlt a szobám levegője a csípős téli éjszakától.Csak ülök az ágyam szélén és valami mély,ürességet érzek.Hiányzik,a színe,a vonásai,a látványa.Nem bírom nélküle.Meg kell nézzem történt e vele bármi az éjszaka folyamán.Csak 2 gombnyomás és máris vele lehetek.





















Igen,Facebook!
Mire gondoltatok,a barátnőmről regélek?! :DDDD Nem,most éppen nem.Mert megtörtént az amire ember nem számított.Törölt a rendszer.Kivetett magából,mint egy szennyes rongyot.Kóbor kutya lettem internetország sikátoraiban.Bekövetkezett a legrosszabb.Többé a kereső nem dobja a nevem.Nem létezek.Rosszabb mintha meghaltam volna.Nem maradt utánam semmi.Üresség tátong az ADSL és optiknet világban. (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

Na de járjunk csak utána mi is történt.Történt vala,hogy kaptam egy emailt mi így szóla:

"Hello,

Olyan fényképet töltöttél fel, mely nem felel meg a Felhasználási Feltételeknek, ezért letöröltük. A Facebook nem engedélyez olyan fotókat, melyek egy személyt, vagy csoportot támadnak, vagy meztelen, droggal kapcsolatos, erőszakos témájúak, vagy bármilyen más módon megsértik a Használati Szabályzatot. Ezen szabályok azért szükségesek, hogy a Facebook egy biztonságos és megbízható környezetet biztosíthasson minden felhasználójának, beleértve a számos gyermeket, akik ezt az oldalt látogatják.

Ha bármilyen kérdésed vagy felvetésed van a témával kapcsolatban, látogasd meg a FAQ oldalt itt http://www.facebook.com/help/?topic=wphotos.

The Facebook Team"


Kezdjük az elején.
-le 'Hello'-z a Facebook
-ha letörölték akkor engem mért tettek ki?!
-a 13 éves félmeztelen emokkal mivan!? ők gondolom senkit nem zavarnak,hisz ők vannak többségben,belőlük éltek
-megadtok egy linket amin nincs magyar nyelvű leírás,köszipuszihasadra

Igazából nagyon meggátoltatok abban,hogy csináljak egy teljesen ugyanolyan acc-ot,nagyon nagy tudás kell hozzá.Nem értem a logikát.Írok egy mailt a megadott reklamációs címre,majd ti visszakülditek automatán,hogy tiltva vagyok! Na nem mondod basszalak a falhoz?!:DD:D:D:D Talán ezért írok,hogy ne legyek warnolva!EPIC FAIL!
Szóval lehet,hogy belül megy a rendszer és mindenki csillámpóni meg flitteres plasztik szájú szandika de arra is kéne gondolni,hogy mi van a "halál után".Mert szó mi szó geciszarul esett,hogy elveszett minden eddigi ottani dolgom,beleszámítva a nem kevés képet és olyan kommentárt ami széppé tette az életem egy részét.Most szánalom vagy nem,te aki ezt olvasod,ugyanígy működsz.

Na száz szónak is egy a vége,nálam általában ugyanaz mint az eleje...BAZDMEG!Visszatérek! :D

Nincsenek megjegyzések: