2010. december 24., péntek

Boldog Karácsonyt!Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!


FUCK THAT SHIT MAN!!!

Hogy is van ez a Karácsony szelleme „legenda”? A vallási részt kihagyva,azért üljük elvileg,mert ilyenkor együtt a család,szeretetben,békében tekintünk mindenkire. Megajándékozzuk egymást szeretetünk jeléül. Jókat eszünk,iszunk,megosztjuk az elmúlt év legszebb történéseit,felidézzük a közös emlékeket.

FUCK THAT SHIT MAN!!!

Igazából ezt az idilli képet kellene lássuk,ha be tudnánk lesni a családokhoz december 24.én. Ehhez képest a magyar családok 70%-ánál rohadt mód nem ezt látni,véleményem szerint! Na de most ezt a húdemagyar meg húdegazdasági válságot,meg a többi faszságot elhagyva érdekes dologra lehet figyelmes az ember.

Igen-igen,honnan máshonnan,mint a Facebookról,korunk érzelmi fergetegének közepéről jött az inger. Üzenőfali bejegyzések tömkelege szól arról,hogy ki mennyire rühelli ezt az ünnepet,mennyire csalódott,mennyire veszett össze az anyjával,mennyire nincs pénzük semmire.

FUCK THAT SHIT MAN!!!

Rohadtul boldogtalan mindenki,nem szereti az életet,nem szereti a rokonait,nem akar Karácsonyt. Mi a faszt akartok had kérdezzem már meg?! Nektek bazmeg nem jó a nyári szünet,mert hiányoznak az osztálytársak. Nem jó a hétvége,mert hamar vége van. Nem jó az őszi szünet,mert se nem nyár,se nem tél. Nem jó a karácsony,mert a pénzről szól,stressz van,feszültség van.

ALKALMAZKODJ BAZMEG! Anyáddal 6 évesen mért nem vesztél össze mikor nyaltad a sütihez valót a tálból?! Az áruházban mért nem lökted fel az összes előtted állót,szidtad el az anyjukat és kívántál mindenkit a pokol 7. bugyrába?! Most már azon is kiakadsz ha azt kérik tőled,hogy vidd le a szemetet vagy bogozd ki a kibaszott karácsonyfa égőket! Nem tetszik ha el kell mosogatni 3 tányért,fel kell söpörni vagy csak szépen kell mosolyogni és nem csicskáztatni az otthoniakat! Természetesen az sem tetszik ha anyád nem lesz kész a vacsorával este 6-ra. Ha megint halászlé van,ha nem elég édes a sütemény,ha véletlenül hangosan szól,mert kivan a faszaazegésznappalésszétrobbanAFEJEBAZMEGAZONNALMERTEGYEDÜLCSINÁLMINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!44

FUCK THAT SHIT MAN!!!

Ne ülj egész nap a kibaszott számítógép előtt és nézd az értesítéseidet. Ne mond anyádnak,hogy most NEM,mikor csak arra kér,hogy keverj össze valami szart,amiből úgy mégis csak vacsora lenne…mert ugye éppen aknakeresőzől vagy kommentpárbajt vívsz valamelyik cukifiú képe alatt, esetleg a tegnap esti valóvilágot nézed,mert arról nem lehet lemaradni.

Ha azt akarod,hogy jó Karácsonyod legyen tegyél érte. Mindenki mástól várja el,hogy jó legyen az ünnep. Ezt bizony elbasztátok én mondom! Sírtok jobbra-balra,átkozzátok az embereket,gyűlölitek a pénzt,a kiadásokat,fanyalogtok ha nem jó a kaja,baj ha nem esik a hó,de az is gáz ha túl nagy.

Vagy ne foglalkozz azzal,hogy milyen nap van,csendben üld végig a kaját,az ajándkozást,kívánj Boldog Karácsonyt és húzz be a szobádba,fogd rá,hogy fáj a hasad.

Vagy tegyél azért,hogy élvezd ezt az ünnepet,segíts otthon,takarodj a gép elől,díszíts fát,mosssál fel,szakadj meg anyáddal együtt…segíts magadon és így másokon is! De ne panaszkodj a gép előtt,hogy milyen rossz neked. Vagy ha igen,akkor…



FUCK THAT SHIT MAN!!!




Nincsenek megjegyzések: