2009. október 4., vasárnap

Jó estét kívánok!

Tegnap valakinek nem tetszett ahogy élek,nem tetszett neki az alkatom,nem tetszett ahogy a dolgaimat csinálom!Nem nyomtam bele a kést...bár megérdemelte volna,hogy megtegyem.Nem tettem.

Nem értettem eddig,hogy az emberek miért halnak meg hülye okok miatt.Miért van az,hogy csak úgy agyonvernek valakit az utcán.Miért kell reggel kórházban ébrednie valakinek miközben csak hazafelé tartott!?
Tegnap egy "bölcs ember" megértette velem az okot.

Csak!

Nem kell ellenségesnek lenned,nem kell csúnyán nézned,sőt még csak rá sem kell nézned a hasonló "bölcs emberekre",ők egyszerűen odamennek hozzád,és megmártják benned a pengét 2-3(4-5-6) alkalommal.Nem azért mert gonosz vagy és megölted a családjukat.

Csak úgy!

Nekik élvezet ha beléd kötnek.Ha megaláznak.Ők így vívják ki a tiszteletet.Mert gyenge,és szar alakok.Az életben nem érnek el semmit,csak erőszakkal és bűnözéssel.Képtelenek 2 gyufaszálat keresztbe tenni anélkül,hogy le ne kurva anyáznák őket.Képtelenek reggel felkelni és elmenni dolgozni,tisztességes pénzt keresni,majd hazaérve a családjukkal,környezetükkel foglalkozni.Lemennek az utcára,és megtalálnak.Megtalálnak mert zöld a kabátod.Mert fehér a cipőd.Mert magyar vagy.Mert cigány vagy.Mert vagy.
Ők ezt tekintik életnek.Lehúzni a kisebbet,a gyengébbet,az egyedül levőt.Gratulálok uraim.Egy egész nemzet büszke rátok.
Büszke mert kilakikittet hallgattok.Mert tibbah megy az empéháromba.Mert dsp üvölt a telepen.Mert nojtibájnécsör megy az autóban.(Félre ne értsetek,nem a zenével van bajom.Csak így sokan ráismernek a storyra,amiről beszélek.)

Nem tudom teljesen megérteni ezeket az embereket,és időm sem lenne.Mert mire megismerném őket közelebbről meghalnék valószínűleg.Mert én,mint mindig,csak egy szar csicska vagyok aki nem repper és nem játszik jó zenét.Igen,megint egy partyról van szó.Amit elbasztak,de ennek ellenére csinálok még...mint mindig:) Ha meg nem halok...mert ugye ma már halottnak kéne lennem.


Most épp sietek,úgyhogy nem tudom befejezni,de azt hiszem nem is kell.Aki tudja miről beszélek továbbgondolja.Aki nem gondolja,nem gondolja.

Sz. köszönöm a tegnap estét,megmutattad,hogy mennyire ne tiszteljelek,mennyire szarba nézzelek,és hogy mennyire nem vagy méltó az életre.Ezt eddig is tudtam,de most bizonyítottad 30 ember előtt,hogy egy szar vagy,és még csak pénz sincs a telefonodon :D

Béke

Nincsenek megjegyzések: